Нашата цел е да предоставяме информация, съвети и препоръки относно различни продукти и услуги. Въпреки че правим всичко възможно, за да предоставим точна и актуална информация, искаме да подчертаем следните важни точки:

  1. Нашите статии и препоръки се основават на информация, налична към момента на публикуване. Информацията може да се промени след този момент, и не можем да гарантираме, че съветите и препоръките ни ще останат валидни в бъдеще.
  2. Не носим отговорност за евентуални щети, пропуснати ползи или липса на места за дадените периоди, които могат да възникнат като резултат на използването на продукти или услуги, препоръчани на нашия сайт.
  3. Офертите и цените на продуктите и услугите могат да се променят без предизвестие от страна на производителите или доставчиците. Не можем да гарантираме, че предоставените от нас цени и оферти ще бъдат валидни в момента, в който Вие ги гледате.
  4. Сайтът си запазва правото да променя информацията и да трие по всяко време, ако сметнем това за необходимо, без предизвестие.

Използвайки нашия сайт, Вие се съгласявате с тези условия и приемате, че информацията, предоставена от нас, трябва да бъде потвърдена и проверена преди взимането на решение. Ние се стремим към най-доброто обслужване на нашите читатели и ценим Вашето разбиране. Ако имате въпроси или коментари, моля, свържете се с нас.

Chudenka.bg